Thuis ProductenPneumatisch Rubberstootkussen

Het pneumatische Certificaat van Marine Fender With ISO17357 wordt gebruikt dat voor beschermt Grote Vessal

Certificaat
China Qingdao Henger Marine Supply Co., Ltd certificaten
China Qingdao Henger Marine Supply Co., Ltd certificaten
Klantenoverzichten
wij werkten met Henger 4 jaar, zijn de stootkussens zonder problemen hoog - kwaliteit. hun verkopers zijn zeer vriendelijk en professioneel allen.

—— Paulo Anderson

Henger is de beste leverancier die ik in China voor pneumatische drijvende stootkussens en schuimstootkussens ooit heb ontmoet. hun stootkussens zijn werkelijk echt-materiaalproducten zonder scherp vakmanschap en materialen.

—— Tim

Henger heeft zeer sterk R&D-vermogen, dat vele high-tech producten voor onze instelling aanpaste. wens om betere samenwerking met Henger op breder marinetimegebied te hebben.

—— Dr. Kamran Khan

Ik ben online Chatten Nu

Het pneumatische Certificaat van Marine Fender With ISO17357 wordt gebruikt dat voor beschermt Grote Vessal

Pneumatic Marine Fender With ISO17357 Certificate Used for Protect Large Vessal
Pneumatic Marine Fender With ISO17357 Certificate Used for Protect Large Vessal

Grote Afbeelding :  Het pneumatische Certificaat van Marine Fender With ISO17357 wordt gebruikt dat voor beschermt Grote Vessal

Productdetails:

Plaats van herkomst: Qingdao
Merknaam: HER
Certificering: CCS.BV.ISO
Modelnummer: D0.5M*L3.3M

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 stuks
Verpakking Details: Naakt verpakking
Levertijd: 10 het werkdagen
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 30 STUKKEN PER WEEK
Gedetailleerde productomschrijving
Naam: Pneumatisch Bootstootkussen Merk: Henger
Materiaal: Natuurrubber Grootte: Diameter0.5m-3.3mLength0.5m~12.0m
Certificaat: CCS/ISO/BV/DNV Garantieperiode: 2Year
Toepassing: STS, Schepen en Boten Verpakking: Normale verpakking
Hoog licht:

marine boat fenders

,

inflatable marine fenders

 

Het pneumatische Certificaat van Marine Fender With ISO17357 wordt gebruikt dat voor beschermt Groot Schip

 

Pneumatische rubberstootkusseninleiding

 

Het „Yokohama-Type Pneumatische Rubberstootkussen werd“ ontwikkeld in 1958. De vooruitgang in de ontwikkeling van dergelijke drijvende pneumatische rubberstootkussens is nauw verwant aan de vooruitgang en de ontwikkeling van schiptechnologie, en moet progressief aan grotere olietankers zoals VLCC, ULCC, grote gasdragers, bulkcarriers en drijvende structuren onophoudelijk het hoofd bieden. De drijvende pneumatische stootkussens worden gebruikt wereldwijd voor ship-to-ship doorgiften (van STS), terminals, en voor allerlei schepen. Sinds zijn verwezenlijking tot vandaag, meer dan zijn miljoenen stootkussens geleverd wereldwijd zowel voor ship-to-ship als schip-aan-dok (STD) verrichtingen die onze waardevolle klanten dienen. Deze stootkussens spelen een kritieke rol in de veilige exploitatie van en schip dat aanlegt vastlegt.

 
 

Bedrijfinleiding

 

Verschepend de Leveringsco. van Qingdaohenger, Ltd

Ligt in Qingdao, een mooie kuststad die met rood betegelt en de groene bomen, het blauwe overzees en de duidelijke hemel, Verschepend de Leveringsco. van Qingdao Henger, Ltd zijn een high-tech onderneming die met productie wordt geïntegreerd, onderzoek en innovatie, de technische diensten, gespecialiseerd in de productie van mariene producten, zoals marien rubberstootkussen, marien luchtkussen, navigatieteken en mariene boei. Alle producten krijgen het certificaat van ISO 9001-2008 en IACS kwaliteitsauthentificatie van CCS, BV, GL, ABS, LG, enz. Met sterke technologiebasis, geavanceerde productietechniek, volledige productiefaciliteiten en goed uitgerust controlemateriaal, Qingdao Henger Marine Supplies Co. , Is Ltd toegewijd om te smeden in een hoogste-rangschikt internationale concurrerende mariene productenfabrikant die hoogte verstrekt - kwaliteitsproducten en de dienst te perfectioneren voor alle klanten, en de verantwoordelijkheid te dragen om globale mariene veiligheid via wederzijds voordelige samenwerking met vrienden over de hele wereld te verzekeren.

 

 

Het pneumatische Certificaat van Marine Fender With ISO17357 wordt gebruikt dat voor beschermt Grote Vessal 0

Pneumatische rubberstootkusseneigenschappen:

 

1. Gewaarborgde energieabsorptie


2. Netto kettingsband en slingertype


3. Dikke huidbouw


4. Goede hoekige prestaties


5. Minder oppervlaktedruk op de zijgevel van schepen. (Het vermogen van het goedkeuren van oppervlaktedruk van het stootkussen is tot 14 ton/m2).


6. Geen vermindering op de prestaties van compressie wanneer geneigd.


7. Geschikt voor gebieden met grote of kleine getijden.


8. Geschikt in koud weer omdat de samengeperste lucht als het als buffer optreden van voor middel.


9. Vooral in meertros van grote schaalschepen in het overzeese dokken en lightering.


10. Handhaaft grote ontruiming tussen schil en structuur

 

Hoe werkt het aerostootkussen?

 

Het pneumatische stootkussen of de opblaasbare rubberstootkussen of Yokohama-stootkussen samengeperste lucht worden gebruikt als buffermiddel om de effectenergie van het schip te absorberen, zodat het schip meer flexibiliteit en flexibiliteit wanneer het dokken, om het effect van botsingen en botsingen te verhinderen heeft.

 

Welk type hebben wij?

 

Band netto type: de veelvoudige banden zijn gebonden aan de bal, en beide einden zijn gebonden aan een speciaal vliegwiel dat kan buigzaam roteren. Geschikt voor grote en betrouwbare ballen.

 

Rubber netto type: bind een speciaal rubberstootkussen aan de bal, die vrij kan worden aangegaan of worden uitgerekt wanneer gedrukt. Geschikt voor middelgrote en kleine betrouwbare ballen.

 

Lijntype: De netto dekking is geweven met nylon kabel; strak gebonden aan de bal. Het is geschikt voor kleine grootte betrouwbare ballen.

 

Pneumatische rubberstootkussenparameter

 

Schiptonnage (T) Aanbeveling SizeD×L (m) Soort schip
50 0.5*1.0 Vissend schip
100 0.7*1.5~1.0*1.5 Vissend schip
200 1.0*1.5~1.2*2.0 Vissend schip, slepend schip
300-500 1.2*2.0~1.5*2.5 Vissend schip, slepend schip
1000 1.5*2.5~1.5*3.0 Slepend schip, vrachtschip
3000 2.0*3.0~2.0*3.5 vrachtschip, oceaantreiler
10000 2.0*3.5~2.5*4.0 vrachtschip

 

Pneumatische rubberstootkussenvoordelen

 

1. Veiligheid en Betrouwbaarheid

Wordt het boot Rubberstootkussen geconstrueerd van verscheidene lagen van sterk band-koord, en is zo bestand tegen druk en knipsel. De veiligheidsfactor die in het ontwerp van dit stootkussen wordt goedgekeurd is gebaseerd op toegelaten theorie en door uitgebreide proefneming bewezen. de grote stootkussens zijn uitgerust met een veiligheidsklep om de binnenlucht in het geval van toevallige overdruk vrij te geven.

2. Geen Verslechtering of Variatie in Prestaties

Gebruikt het boot Rubberstootkussen de samenpersende elasticiteit van lucht, daarom is de prestatiesverslechtering toe te schrijven aan moeheid afwezig.

3. Voordelen bij het Geneigde Aanleggen

Vermindert het boot Rubberstootkussen, energieabsorptie niet bij geneigde compressie tot 15 graden.

 

4. De meesten kosten Concurrerend Systeem

Het gebruik van de samenpersende elasticiteit van lucht verstrekt volledig eenvormige oppervlaktedruk op contact, dat tot Boot maakt Rubberstootkussenideaal. De oppervlaktedruk van het Boot Rubberstootkussen is gelijk aan de interne luchtdruk. wegens de lage en eenvormige eigenschappen van de oppervlaktedruk, zijn de Pneumatische Rubberstootkussens van Henger populair bij LNG-Schip terminals.

5. Zachte Reactiekracht voor Schip en Pierstructuur

De reactiekracht van de Pneumatische Rubberstootkussens van Henger stijgt niet scherp, zelfs in de bovenmatige ladingsomstandigheden. Daarom voert het Boot Rubberstootkussen in zulke gevallen, en beschermt goed schepen en meertrosfaciliteiten uit.

6. Lagere Meertroskrachten op Ruwe Weersomstandigheden

De reactiekracht en de afbuiging van Boot Rubberstootkussen bereiken gemakkelijk niet het maximum omdat de reactiekracht langzaam stijgt en de toelaatbare afbuiging is breed. Aldus, beschermen de Pneumatische Rubberstootkussens van Henger veilig schepen en meertrosfaciliteiten zelfs onder ruw weer.

 

 

Pneumatische rubberstootkussenverzending en levering

 

Het pneumatische Certificaat van Marine Fender With ISO17357 wordt gebruikt dat voor beschermt Grote Vessal 1

 

De pneumatische rubberstootkussendienst

 

 

De kwaliteit is de sluitsteen, is de dienst de ziel. Wij blijven onze klanten van stabiele & betrouwbare kwaliteits pneumatische rubberstootkussens met een uitgebreid systeem van de technische ondersteuning, uiterst nauwgezette en nadenkende naverkoopdienst voorzien om klantenvertrouwen en tevredenheid te winnen. Verstrekt Verschepend de Leveringsco. van Qingdaohenger, Ltd na de diensten aan alle klanten.
1. 24 uren onmiddellijke online technische overleg en steun.
2. 24 van de garantiemaanden periode (zonder enige kunstmatige schade) en de vrije herstellende dienst binnen garantieperiode.

3. de leven reparing dienst.

 

 

 

Contactgegevens
Qingdao Henger Marine Supply Co., Ltd

Contactpersoon: Miranda

Tel.: +8615853922960

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)