Thuis ProductenDe Barrière van de veiligheidsrol

Antischok Roterende Hoogte 510mm de Barrière van de Wegrol

Certificaat
China Qingdao Henger Marine Supply Co., Ltd certificaten
China Qingdao Henger Marine Supply Co., Ltd certificaten
Klantenoverzichten
wij werkten met Henger 4 jaar, zijn de stootkussens zonder problemen hoog - kwaliteit. hun verkopers zijn zeer vriendelijk en professioneel allen.

—— Paulo Anderson

Henger is de beste leverancier die ik in China voor pneumatische drijvende stootkussens en schuimstootkussens ooit heb ontmoet. hun stootkussens zijn werkelijk echt-materiaalproducten zonder scherp vakmanschap en materialen.

—— Tim

Henger heeft zeer sterk R&D-vermogen, dat vele high-tech producten voor onze instelling aanpaste. wens om betere samenwerking met Henger op breder marinetimegebied te hebben.

—— Dr. Kamran Khan

Ik ben online Chatten Nu

Antischok Roterende Hoogte 510mm de Barrière van de Wegrol

Anti shock Rotating Height 510mm Highway Roller Barrier
Anti shock Rotating Height 510mm Highway Roller Barrier

Grote Afbeelding :  Antischok Roterende Hoogte 510mm de Barrière van de Wegrol

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA, QINGDAO
Merknaam: Henger-Taicheng
Certificering: SB level Safety certificate
Modelnummer: 018

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 100m
Levertijd: dag 5
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/TL/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000m week
Gedetailleerde productomschrijving
Productnaam: De Rolbarrières van de anti-schokenergie/Absorberende Rolbarrières/de Barrières van de Wegrol/Rotere Materiaal: PU/EVA+Galvanized Straal
Het UIT ELKAAR PLAATSEN: 1m/0.7m/0.5m Hoogte: 490mm/510mm
Diameter: 345mm en 370mm Garantie: 24 maanden
Toepassing: Gevaarlijk wegsgedeelte/weg/tolpost/waterkant/cliffside enz. output: 300 meters/dag
Productietijd: 10-15 dagen kleur: Gele en Rode Enz.
Hoog licht:

510mm Highway Roller Barrier

,

Anti Shock Highway Roller Barrier

,

Energy Absorbing Safety Roller Barrier

Antischok Roterende Hoogte 510mm de Barrière van de Wegrol

 

Co. van het Vervoersfaciliteiten van Qingdaotaicheng, Ltd (Taicheng) is een technologie gebaseerde die innovatieonderneming door Henger Groep wordt geïnvesteerd. Het is gestationeerd in Jinkou-Industrieterrein, Qingdao. Het Taichengvervoer heeft een innovatief onderzoeksteam, een geavanceerde productietechnologie, prima productiefaciliteiten en perfecte testmethoden. De betrouwbare productkwaliteit, de enthousiaste naverkoopdienst, wijdde aan de grote oorzaak van het verbeteren van verkeersveiligheid in China.
 
 
Het product heeft meer dan 20 nationale octrooien, ging met succes de botsingstest van kleine auto's (huisauto's), bussen en grote vrachtwagens in de plaats van de wegtest van het Ministerie van Mededelingen over, en de testresultaten en de botsingsgegevens zijn op het internationale belangrijke niveau.
 
Antischok Roterende Hoogte 510mm de Barrière van de Wegrol 0
 
De schokbestendige roterende vangrail is een „revolutie“ op de hoge snelheidsvangrail. Momenteel, heeft het product 22 uitvindingsoctrooien verkregen en wijd in Zuid-Korea, Japan, de Verenigde Staten en andere landen gebruikt. Het sterftecijfer van het verkeersongeval van het gebruikte gebied is verminderd door meer dan 90%. Dit product heeft de botsingstest van kleine auto's en grote vrachtwagens op het gebied van de wegtest van het Ministerie van Mededelingen overgegaan en succesvol geweest. De testresultaten hebben de technische normen van de vangrail antibotsingsniveaus van Sb en SBm-bereikt. Men gelooft dat in de nabije toekomst, de „roterende vatvangrail“ een unieke toneellijn op wegen en gewone wegen in ons land zal worden. Het zal de 50-jaar geschiedenis van vangrails veranderen, zal ook een gloednieuw concept verkeersbescherming brengen, en zal tot het nieuwe wegmilieu is geworden een het levensproject leiden dat aan toekomstige generaties ten goede zal komen.
 
Antischok Roterende Hoogte 510mm de Barrière van de Wegrol 1
 
Hoog - kwaliteit, hoge vlamvertraging
 
Zure en alkaliweerstand, weerstand op hoge temperatuur en lage temperatuur
weerstand, stralingsweerstand, effectweerstand, het verouderen weerstand, hoge vlam
vertraging.
 
De buiten beschermende laag maakt het vat zelf heeft een hoge vlam - vertragerstarief,
verhinderend secundaire branden in verkeersongevallen de roterende vaten te branden.
Andere gelijkaardige materialen antibotsingsvaten zijn geen vlam - vertrager, worden zij gebrand
in het geval van brand en hebben een sterke open vlam.
Antischok Roterende Hoogte 510mm de Barrière van de Wegrol 2
 
Anti van de de Veiligheidsrol van de Schokweg de Barrièreproductonderdelen en Specificaties:
 
De roterende antibotsingsvangrail is samengesteld uit roterend vat, straal, kolom, weerspiegelende strook, omhulsel, het roteren rol en verbindend stuk. De geëxplodeerde mening is als volgt:
 
Antischok Roterende Hoogte 510mm de Barrière van de Wegrol 3
 
De roterende antibotsingsvangrail vormt het overzicht - de afwijking van de buitenafmetingen van het roterende antibotsingsvangraillid wordt toegestaan 5%.
 
Structurele Ontwerp van het de anti van de de Veiligheidsrol van de Schokweg Barrière het Roterende Vat van Elk Deel:
 
De vorm van het roterende vat wordt getoond in Cijfer, zullen de nominale grootte en de toelaatbare afwijking aan de vereisten van Lijst voldoen
 
Antischok Roterende Hoogte 510mm de Barrière van de Wegrol 4Antischok Roterende Hoogte 510mm de Barrière van de Wegrol 5
 

Nominale grootte en tolerantie van roterend vat:

 

Type Nominale grootte en tolerantie (mm)

 

D

 

345+5 -5

 

370+5 -5

 

h
490+10 -10

 

510+10 -10

 

D
151+2 -2

 

h1

 

110+2 -2

 

h2
50+1 -1

 

h3
80+2 -2

 

 

 
Nieuw Roterend Antibotsings de Kwalificatie en de Testrapport van de Vangrailproductie
Antischok Roterende Hoogte 510mm de Barrière van de Wegrol 6
 
Nieuwe Roterende Antibotsingsvangrailinleiding:
 
De nieuwe weg roterende vangrail wordt ook genoemd de „antibotsingsemmervangrail“ of“ nieuwe de rolbarrières van de typeweg „. Het keurt hoofdzakelijk de „één kolom en vier stralen“ methode goed. Door de prestaties en installatiemethode van de kolom en de omheining te versterken, verhindert het effectief de auto de kruising van de omheining en van de drijfsteeg te verdrijven.
 
Anderzijds, heeft de nieuwe antibotsingsemmervangrail een ingebouwd anti-effect energieabsorberend roterend antibotsingsvat, en het flexibele vat met antibotsings en energieabsorptie wordt opgezet op de kolom, zodat het roterende vat vrij op de kolom kan roteren. De vrije omwenteling van de reeksen antibotsings roterende rollen ontbindt effectief de effectkracht van de auto wanneer het ongeval zich voordoet, zodat de loodlijn van de effectenergie aan de richting van de vangrail in rotatie-energie parallel met de richting wordt omgezet. De omwentelingsenergie kan met de elastische energie van de roterende barrières worden gecombineerd zelf om het ongevallenvoertuig te houden om de normale reizende richting en de snelheid te handhaven. En het verlicht effectief de ernstige gevolgen van verkeersongevallen en beschermt zeer de persoonlijke veiligheid van de passagiers
 
Antischok Roterende Hoogte 510mm de Barrière van de Wegrol 7
 
Bovendien heeft het roterende antibotsingsvat ook een sterke terugwinningscapaciteit, kan het de originele vorm en de prestaties onder streng effect snel herstellen, dat de wegen onderhoudskosten kan besparen. Naast goede antibotsings en antibotsingsprestaties, heeft het roterende antibotsingsvat anticorrosief, anti-veroudert, weerbestendigheid, niet gemakkelijk te breken, ook mooie verschijning, niet gemakkelijk langzaam te verdwijnen, en veel andere voordelen. In de openlucht natuurlijke omstandigheden, kan de levensduur meer dan tien jaar bereiken. Ten tweede, is de verschijning van het roterende vat helder, geel, oranje, rood, groen, wat een hoge graad van helder bezinningseffect, heeft en de functie van het vangen van de oogappel heeft, die de aandacht van de bestuurder kan veroorzaken en het safty drijven verzekeren, de weerslag van ongevallen verminderen. Dit kan meer veiligheid maken wanneer bestuurder de nacht en de regenachtige dagen. De nieuwe antibotsingsemmervangrail is een technologische innovatierevolutie in hoge snelheidsvangrails.
 
Antischok Roterende Hoogte 510mm de Barrière van de Wegrol 8
 

De dienst en vervoer:


De periode van de het productgarantie van Taicheng is 24 maanden, en de gemiddelde leverancier kan niet zulk een oud bereiken. Dit is ook het vertrouwen dat wij en onze klanten in onze fabrieksproducten hebben.


De naverkoopdienst zijn wij 24 uur per dag online. Zolang u om het even welke vragen hebt, zullen wij altijd daar zijn. Wij zullen deskundigen hebben om u te beantwoorden en u te voorzien van technische ondersteuning.


Vervoer kunnen wij vervoer volgens klantenvereisten uitvoeren. Wij zetten eerst altijd klantenvereisten.

 

Dank u voor het letten op, als u om het even welke rente en behoefte, alstublieft hebt me op tijd contacteren.
 

Contactgegevens
Qingdao Henger Marine Supply Co., Ltd

Contactpersoon: Alisa

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)